Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

86 Postów

(elkajan)
Początkujący
Ty chyba naprawdę chcesz być tym co piszesz.
Jeszcze raz powtarzam pomogłem już wielu rodakom ale tez i oni pomogli mnie i to wiele razy.
Twoje poglądy są jakieś dziwne ,jak możesz się sam nazwać tak jak się nazwałeś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
born napisał:
Krystian85 napisał:
Wyrazy prawdziwego szacunku i glebolkiego podziwu dla heroicznej postawy tłumacza,który zapewne przekładał niezgłąbialne madrosci tego ,"któren sam pokonał Komunę".
15 sierpnia (TEGO Sierpnia) stalem pod brama stoczni gdy w/w ogłaszał ...koniec strajku.Potoczyło się jednak inaczej.....

ALE JAKIEŚ TAM RAPORTY ROBIŁEŚ DLA LECHA W. CZY NIE?

no wlasnie jak to z tymi raportami bylo TW krystian
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a tego to jeszcze nie zamieszczałem co Pan Naczelnik myślał o polskich ludziach

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
[quote]born napisał:
Krystian85 napisał:
Wyrazy prawdziwego szacunku i glebolkiego podziwu dla heroicznej postawy tłumacza,który zapewne przekładał niezgłąbialne madrosci tego ,"któren sam pokonał Komunę".
15 sierpnia (TEGO Sierpnia) stalem pod brama stoczni gdy w/w ogłaszał ...koniec strajku.Potoczyło się jednak inaczej.....

no wlasnie jak to z tymi raportami bylo TW krystian[/quote
-----------
Cysiu kochany : ależ oczywiście,że wysylalem - regularnie,mam pisemne Jego podziękowania. Był Szefem opozycji. To TW to....współpraca z kim więc, bo już się młodym pomyli?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
Krystian85 napisał:
[quote]cysiek33 napisał:
[quote]born napisał:
Krystian85 napisał:

-----------
Cysiu kochany : ależ oczywiście,że wysylalem - regularnie,mam pisemne Jego podziękowania. Był Szefem opozycji. To TW to....współpraca z kim więc, bo już się młodym pomyli?[/quote]

L.W. BYŁ TEŻ WSPÓŁPRACOWNIKIEM SB(!) DO CZEGO SAM SIĘ PRZYZNAŁ NP. W ROZMOWIE Z M. OLEJNIK(!) A SB W TWOIM PRZYPADKU JAK BYŁO? CHODZI O TE 8 LAT Z TWOJEGO ŻYCIA KRYSTIAN.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
born napisał:
Krystian85 napisał:

-------------
Dostawał je regularnie od 1987 r, dostał ich 6.Spotkania Jego emisariuszy z "prawa ręką" Generała rozpoczęły się od 1986 r. Gdy więc dziś ogladam w TV obalaczy Komuny....duszę się że śmiechu. Ciekawe czasy były.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
no a jak sie podpisal Walesa na tych podziekowaniach dla ciebie
TW Bolek ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a tego to jeszcze nie zamieszczałem co Pan Naczelnik myślał o polskich ludziach

JASTA! O TOBIE POWIEDZIAŁ, ŻE TWOJA GŁOWA CO NAJWYŻEJ NA SPLUWACZKĘ SIĘ NADAJE(!) JA DODAM, NA SRACZ NAPOWIATOWYM DWORCU KOLEJOWYM(!) A ODNOŚNIE TEGO JAK SĄ POLACY POSTRZEGANI W ŚWIECIE TO PRAWDA JEST TAKA ŻE TO DZIĘKI TAKIM MĘTOM SKUNDLONYM JAK TY, KTÓRZY SIĘ POD POLAKÓW PODSZYWAJĄ(!) WON STĄD ŚMIECIU BEZ NARODOWOŚCI, BEZ OJCZYZNY(!) WON ZAKAPIORZE!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
born napisał:
[quote]Krystian85 napisał:
[quote]cysiek33 napisał:
[quote]born napisał:
Krystian85 napisał:

-----------
Cysiu kochany : ależ oczywiście,że wysylalem - regularnie,mam pisemne Jego podziękowania. Był Szefem opozycji. To TW to....współpraca z kim więc, bo już się młodym pomyli?[/quote]

L.W. BYŁ TEŻ WSPÓŁPRACOWNIKIEM SB(!) DO CZEGO SAM SIĘ PRZYZNAŁ NP. W ROZMOWIE Z M. OLEJNIK(!) A SB W TWOIM PRZYPADKU JAK BYŁO? CHODZI O TE 8 LAT Z TWOJEGO ŻYCIA KRYSTIAN.[/quote
---------
SB miało zakaz zbliżania się do kogokolwiek z kręgu w którym funkcjonowalem. Kogo to dziś interesuje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
no a jak sie podpisal Walesa na tych podziekowaniach dla ciebie
TW Bolek ?

------------
Banalnie : Lech Wałęsa....